Translate Toolkit & Pootle

Tools to help you make your software local

User Tools


Pootle server

Deze pagina bevat informatie over onze officiële Pootle-server. Deze server is dè plaats voor vertalingen van de interface van Pootle, en ook van enkele andere projecten. Houd alstublieft uw vertalingen van de interface van Pootle bij de tijd!

Contact

Indien u enige hulp nodig heeft met deze specifieke Pootle-server, zijn er verschillende manieren om contact met ons op te nemen:

Onthoud dat uw specifieke taalteam andere manieren kan hebben om contact te onderhouden. Bekijk de taalsectie hieronder.

Talen

Natuurlijk zouden we vertalingen hebben in zoveel mogelijk talen. Indien uw taal helemaal niet vermeld is, of niet is toegevoegd aan een specifiek project, neem dan contact met ons op om die toe te voegen (details voor contact hierboven). Overweeg om alvast te verzamelen: naam van de taal, taalcode, informatie over meervoud en instellingen voor weergave. (meer bronnen voor localisatie)

Het staat u vrij om de mailinglijsten, chatrooms of andere fora te vermelden die door uw localisatieteam gebruikt worden:

Projecten

Het beleid om projecten te selecteren voor onze officiële server is nog niet definitief. Momenteel wordt die gebruikt voor de interface van Pootle zelf en daaraan gerelateerde projecten (terminologie, gebruikersgids, etc.). Meer informatie zal hier later volgen…

Meer informatie

Deze wiki is de centrale plaats met documentatie over Pootle en andere aspecten van het vertaalproject. De volgende pagina's kunnen relevant zijn: